Manchester United drabbas av dubbelspel

I den 28:e omgången av Premier League slog Brighton Manchester United med 1-0 på hemmaplan. På stopptid gjorde Luke Shaw ett handbollsbrott och den argentinske mittfältaren McAllister, klädd i en Fotbollströja Brighton Hove Albion, gjorde en straffspark efter 98 minuter och 16 sekunder. För första gången i Manchester United-lagets historia mötte de ett dubbelspel av Seagulls.
I det här spelet missade spelare på båda sidor många möjligheter. Japanska landslagsspelaren Kaoru Sansaki slösade bort en enhandschans och Rashford och Martial, som bar Fotbollströja Manchester United, missade också bra möjligheter. Brightons offensiv var väldigt hård, med 22 skott. Manchester Uniteds målvakt De Gea spelade bra och gjorde många räddningar i världsklass. Ingendera sidan gjorde mål mot det andras mål på 90 minuter. Det var inte förrän den sista stopptiden som Brightons nick träffade Luke Shaws höjda arm och Brighton vann en straff. I den 98:e minuten stod McAllister emot pressen och satte en straffspark för att vinna sege.
Det första mötet mellan de två lagen den här säsongen, Brightons tränare är fortfarande Graham Potter, Brighton slog Manchester United med 2-1 borta. I FA-cupens semifinal slog Manchester United ut Brighton på straffar och nådde finalen. Efter den här matchen blev Brighton det enda laget som dubbeldödade Red Devils hemma och borta i ligan den här säsongen. I Premier League-ställningen ligger Manchester United fortfarande på fjärde plats med 63 poäng. Med en match mindre leder det Liverpool med 4 poäng och Brighton tar sig upp på sjätte plats med 55 poäng. Kampen om de fyra bästa i Premier League fortsätter.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja Brighton Hove Albion,Fotbollströja Manchester United, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 66 تاريخ : جمعه 15 ارديبهشت 1402 ساعت: 21:49