Enzos första Premier League-mål + dubbelspark hjälpte Chelsea att slå Brighton med 3-2

Enzo Feandez har inte kunnat göra sitt första Premier League-mål sedan han tog på sig en Fotbollströja Chelsea i vinterfönstret förra året. Detta fick också folk att tvivla på denna VM-spelare. I den nyss avslutade 14:e omgången av Premier League när Chelsea mötte Brighton hemma öppnade Enzo äntligen dörren för att göra mål. Han inledde inte bara sitt första mål i Premier League, utan han gjorde också två mål för att hjälpa Chelsea att slå Brighton med 3-2 med en spelare mindre i andra halvlek.
Efter att matchen startade visade krigaa i Chelsea Tröja Med Tryck stark offensiv kraft, och deras galna anfall satte en gång Brighton i en passiv position. I den 17:e minuten öppnade Enzos nickmål för Chelsea, och detta underbara mål tände omedelbart publiken och fansen brast ut i entusiastiska jubel. Colwell, som bara spelat för Chelsea den här säsongen, gjorde också sitt första mål. Brighton, som spelade på bortaplan, gav dock inte upp och slog tillbaka hårt. Blues kapten Gallagher blev utvisad med ett rött kort i halvtidsnedräkningen, vilket gjorde matchen spänd. Lyckligtvis stod Enzo emot trycket och gjorde en straffspark. Han gjorde två mål för att hjälpa Blues att vinna matchen och behålla sin topp tio-position i Premier League-tabellen.
Efter matchen röstades Enzo till spelets MVP av Chelsea-fans. Enzo uppdaterade också sina personliga sociala medier. Han sa att han var väldigt glad över att göra det första målet i sin Premier League-karriär inför hemmafansen. Det här målet är inte bara efterlängtat av Enzo, utan också efterlängtat av många fans. Jag hoppas att Enzo kan behålla sitt tillstånd och fortsätta arbeta hårt för att ge fler spännande prestationer till folk.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja Chelsea,Chelsea Tröja Med Tryck, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 29 تاريخ : سه شنبه 14 آذر 1402 ساعت: 6:48