Real Madrid slog Chelsea dubbelt för att avancera till topp 4

I fallet med en 0-2-förlust i första omgången bar otaliga hemmafans Fotbollströja Chelsea för att heja på laget, i hopp om att Chelsea, som spelar på hemmaplan, kan inleda ett mirakel, men verkligheten är mycket dålig. Resultattavlan fastställdes återigen till 2-0, och Real Madrid avancerade till topp 4 i Champions League under tre säsonger i rad med en totalpoäng på 4-0.
Chelsea, som har varit i en grävmor den senaste tiden, visade en hård offensiv i första halvlek. Kanter och Cucurella hade båda chanser att göra mål, men tyvärr lyckades de inte greppa det. Real Madrid, som har varit väldigt starka i de flesta av de senaste matchea, presterade som alltid i den här matchen. Rodrygo, klädd i Real Madrid Fotbollskläder nr 21, gjorde två mål i andra halvlek och blev den yngsta spelaren i Champions Leagues historia att avsluta en dubbel-singelmatch mot Chelsea vid 22 års ålder.
Som försvarande mästare i Champions League har Real Madrid bevisat statusen som mästare i Champions League med faktiska prestationer. Förra säsongen besegrade Real Madrid successivt Chelsea, Manchester City och Liverpool. Den här säsongen har även slagit ut Liverpool och Chelsea. Real Madrid kommer med stor sannolikhet att möta favoriten Manchester City i semifinalen. Oavsett vem som vinner i slutändan har fansen börjat se fram emot sin toppmatch.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja Chelsea,Real Madrid Fotbollskläder, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 67 تاريخ : چهارشنبه 30 فروردين 1402 ساعت: 22:28