Messi gör 800 mål i karriären

Monument Stadium inledde en vänskapsmatch mellan Argentina och Panama. Ett hav av blått och vitt dök upp i salen och alla åskådare bar Argentina Fotbollströjor Billigt för att se Argentinas första match efter att ha vunnit VM. Almada kom från bänken för att göra mål, Messi gjorde karriärens 800:e mål från en frispark, och Argentina vann med 2-0.
Alla fans ser fram emot Argentinas första match efter att ha vunnit mästerskapet. I den här kampanjen var Argentinas huvudspelare helt ute och Alvarez följde Messi och Di Marias partneranfallare för att starta kampen om att bilda en anfallare. I första halvlek startade båda sidor ett tätt försvar. Även om Argentina hade fördelen missade de många målchanser och inget av lagen gjorde mål. I den 78:e minuten av andra halvlek volleyade Almada, som kom från bänken, in i nättaket från straffområdet för att bryta nollan. Detta är också Almadas första mål i Argentina Landslagströja. I den 88:e minuten, efter att ha missat flera frisparkar, fick Messi ytterligare en frisparksmöjlighet. Den här gången inledde Messi äntligen det 800:e målet i karriären.
Den här matchen var mer som en storslagen kaeval efter VM. 80 000 fans som bar Argentina Fotbollskläder hamnade i en kaeval när Messi inledde det 800:e målet i sin karriär och till och med erbjöd dyrkan och uttryckte sin höga respekt för GOAT.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströjor Billigt,Argentina Landslagströja,Argentina Fotbollskläder, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 77 تاريخ : جمعه 4 فروردين 1402 ساعت: 20:33