Nyanlända presterar bra eftersom Arsenal fortsätter att leda tabellen

Situationen i Premier League blir mer och mer intensiv, och alla Premier League-lag jobbar hårt. Bland lagen som tävlar om mästerskapet är Arsenal, vars totala styrka är extremt bra, kanske inte svårt att slå mästerskapet.
Mot Fulham med ett utmärkt resultat mötte Arsenal inte mycket motstånd. Trossard, som precis hade tagit på sig Arsenal Fotbollskläder i vinterfönstret, inledde matchen och skickade ett hattrick med assist i första halvlek. Gabriel, Martinelli och Odegaard gjorde tre mål i rad för att ge laget en 3-0-ledning. Den brasilianske anfallaren Gabriel Jesus kom tillbaka från skada i andra halvlek. För Jesus, som tog på sig Fotbolls Tröjor igen, uttryckte Arsenalfansen på planen ett varmt välkomnande. Till slut vann Arsenal lätt matchen med 3-0, ledde Manchester City med 5 poäng och fortsatte att leda Premier League-tabellen.
Efter matchen utsågs Trossard, som bar Fotbollströjor Billigt nr 19, till spelets bästa spelare. Den belgiske anfallaren integrerades snabbt i laget efter att ha kommit till. Han har bidragit med 1 mål och 5 assist för Arsenal på 9 Premier League-matcher. Jag hoppas att han kan fortsätta att upprätthålla ett sådant utmärkt tillstånd och ha ännu mer spännande prestationer i nästa matcher.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Fotbollskläder,Fotbolls Tröjor,Fotbollströjor Billigt, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 87 تاريخ : دوشنبه 22 اسفند 1401 ساعت: 19:31