galna 7-0

Efter VM kan Manchester Uniteds totala tillstånd sägas vara bäst bland Premier League-lagen. Liverpool har varit i dålig form den här säsongen. I denna dubbelröda duell visade lagen som borde ha varit jämnt matchade en otrolig poäng. 7-0! Inför det galna Liverpool led Ten Hag det värsta nederlaget sedan tillträdet. Liverpools röda Vintage Fotbollströjor är fortfarande den ljusaste färgen på Anfield!
Under de första 45 minutea av den första halvleken av matchen kan man säga att de två lagen har varit jämnt. Fram till den 43:e minuten bar Gakpo, som precis hade anslutit sig i vinterfönstret, en Liverpool Fotbollskläder och bröt nollan för att laget skulle leda med 1-0. I andra halvlek inledde Liverpool ett galet anfall. Salah, Nunes och Gakpo gjorde alla två mål. I den 88:e matchminuten gjorde Firmino, som kom från bänken, ytterligare ett mål, och slutresultatet fastställdes till 7-0. I slutet av matchen blev hemmafansen galen och lämnade inte arenan på länge.
Fotboll i sig är en oförutsägbar sport, men för Manchester United- och Manchester United-fans är 7-0-fiaskot otroligt. Det är värt att nämna att under de senaste två veckoa, Real Madrid 5-2 Liverpool, Barcelona 1-0 Real Madrid, Manchester United 2-1 Barcelona, Liverpool 7-0 Manchester United, konstig situation!

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Vintage Fotbollströjor,Liverpool Fotbollskläder, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 85 تاريخ : دوشنبه 15 اسفند 1401 ساعت: 12:23