Argentina slog Paraguay med 1-0 i VM-kvalmatchen

I den tredje omgången av det sydamerikanska gruppspelet i VM-förberedelsea mötte Argentina Paraguay på hemmaplan. VM-spelaa i trestjäiga Argentina Landslagströja visade stark offensiv kraft. Till slut, med De Paul som assisterade Otamendis mål, besegrade Argentina Paraguay med 1-0 hemma och vann tre raka segrar och samlade 9 poäng. Leder den sydamerikanska VM-kvalställningen.
Bara 3 minuter in i matchen gav Otamendis mål Argentina ledningen med 1-0. Även om Messi inte dök upp i startelvan, presterade Argentinas spelare väldigt bra både i anfall och försvar. Lautaro och Alvarez startade samtidigt. Tyvärr missade Lautaro många målchanser och misslyckades med att bryta landslagets 12-matchers poängtorka. Hans prestation fick många fans att undra om Lautaro som bär landslagströjan och Lautaro i Fotbollströja Inter Milan är samma person? Messi kom in som avbytare i andra halvlek, men hade otur. En höa träffade ribban och en frispark träffade stolpen. Till sist besegrade Argentina Paraguay med 1-0 på hemmaplan.
I det här spelet hade Argentina en absolut fördel med 75 % bollinnehav och skapade 14 skott, medan Paraguay bara hade 4 skott. Det är värt att nämna att målvakten Martinez har hållit nollan med landslaget sedan han släppte in ett mål i förra årets VM-final, vilket satte rekord för den längsta nollan i lagets historia. Även om Argentina bara gjorde ett mål kan man se på matchen att de argentinska spelaa som bär de trestjäiga landslagströjoa är fulla av självförtroende. Låt oss se fram emot deras fortsatta prestation i nästa matcher.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Argentina Landslagströja,Fotbollströja Inter Milan, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 54 تاريخ : جمعه 21 مهر 1402 ساعت: 23:28