Manchester United missar Europa League-semifinalen

I den första omgången av UEFA Europa League på Old Trafford fick Manchester United en gyllene start. Sabitzer, klädd i en Fotbollströja Manchester United, gjorde två mål på 21 minuter. Resultatet av matchen verkade vara under kontroll. Premier League-gigantea mötte dock ofattbara resultat. De gjorde 4 mål i hela matchen, men de kunde bara acceptera oavgjort 2-2. I andra omgången gick Manchester United till bortamatch med en ofullständig laguppställning. De galna misstagen i försvaret gjorde att Sevilla vann med 3-0 på hemmaplan och slog ut Manchester United med 5-2 totalt.
Lisandro Martinez och Varane var frånvarande på grund av skada, och Feandez blev avstängd. Manchester United kom till Sevillas hemmaplan med ett antal frånvarande huvudspelare. Under den första halvan av matchen tog anfallaren En Nesri, iklädd Sevilla FC Tröja Med Tryck, De Gea och Maguires misstag för att bryta dödläget. I följande matcher, även om Manchester United fortsatte att anfalla, var situationen på planen inte under deras kontroll. I andra halvlek assisterade Rakitic Badai att göra mål och slutresultatet blev 4-2. I fallet med två mål bakom blev Manchester Uniteds defensiva misstag ännu mer galna. I den 80:e minuten gjorde De Gea ett stort misstag när han rusade ut ur straffområdet för att stoppa bollen och hjälpte En Nesri att göra mål två gånger enkelt. Havet av vita Fotbolls Tröjor på platsen föll plötsligt i galenskap.
Manchester United tappade helt möjligheten att kröna Cup Triple Crown. Och Manchester Uniteds nästa prioritet är att säkerställa topp 4 i ligan och se fram emot att återvända till Champions League nästa säsong. När det gäller Sevilla kommer kungen av Europa League, som har gått in i semifinal 6 gånger tidigare och vunnit mästerskapet 6 gånger, att inleda Serie A-jätten Juventus i semifinalen. Kan Sevilla försvara sin titel igen.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja Manchester United,Sevilla FC Tröja Med Tryck,Fotbolls Tröjor, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 79 تاريخ : جمعه 1 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:55