världens kortaste målvakt

Den kortaste målvakten i världen - Jorge Campos. Med en höjd på endast 168 är han en jätte på det gröna fältet. Tidigare gav han inte bara fantastiska räddningar till fansen, utan laddade också på offensiven och gjorde mål för laget. Även om han aldrig har tagit steget in i den europeiska ligan, är hans unika Fotbolls Tröjor och spelstil fortfarande välkänd i världsfotbollen och har hamnat i fokus för fansen.
Jag tror att många gamla fans kommer att känna till Campos. Han satte en gång rekord på 14 mål under en enda säsong. Han bar en färgglad målvaktströja för att behålla målet i första halvlek, och tog på sig anfallarens nr 9-Fotbollströjor Billigt för att göra mål i andra halvlek. Han var anfallare i början, men hans kärlek till målvaktspositionen valde han att byta till målvakten. Och även om han inte har höjdfördelen med vanliga målvakter, blir han ändå en utmärkt målvakt med sina utmärkta hopp- och mållinjekunskaper. Han var också bäste målskytt i den mexikanska ligan som målvakt. Tillsammans med Chilavert och Higuita är han känd som världens tre galna målvakter.
Jorge Campos fotbollskarriär har inte bara varit framgångsrik på teknisk nivå, utan har även stilmässigt stora egenskaper. Han bär ofta färgglada Vintage Fotbollströjor och gör några riktigt pråliga räddningar från målvaktsplatsen. Och hans stil gör honom till en unik figur i världsfotbollen. I det modea fotbollssystemet finns det i princip inga målvakter som Campos. Även om Jorge Campos karriär är över, som målvakt som gjorde 40 mål under sin karriär, kommer Campos alltid att vara ett vackert landskap och ett gott minne av världsfotbollen.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbolls Tröjor,Fotbollströjor Billigt,Vintage Fotbollströjor, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 90 تاريخ : جمعه 12 اسفند 1401 ساعت: 10:42