Liverpool vinner två matcher i rad, bröderna McAllister tävlar på samma plan

I den andra omgången av Europa League-gruppen stod Liverpool inför utmaningen från det belgiska laget United Saint-Girois på Anfield. Till slut, när Hladenberg gjorde sitt första mål i en Fotbollströja Liverpool och Jotas mål, besegrade Liverpool motståndaren med 2-0 på hemmaplan och vann två raka gruppmatcher. I det här spelet fanns det en sällsynt scen. Lagets mittfältare Alex McAllister inledde en duell med sin bror Kevin McAllister.
I somras kom Kevin McAllister till San Giros United från argentinska. Av en slump var Liverpools motståndare i gruppspelet den här säsongen Saint-Giroir United, så brödea McAllister fick möjlighet att mötas i Europa League. I den här matchen startade inte Röda arméns McAllister, utan kom in som avbytare i andra halvlek, medan hans bror Kevin startade och spelade 86 minuter.
Efter matchen intervjuades de två brödea av media tillsammans, och det är underförstått att deras pappa också kom för att titta på matchen. Det här spelet bevittnade hela McAllister-familjens ära och prestationer. Brödea McAllister bar sina respektive lags Matchtröjor Fotboll och jobbade hårt för laget. Många fans sa till och med att de ser fram emot att brödea kommer att tävla tillsammans igen i framtida matcher för att visa en mer spännande duell!

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja Liverpool,Matchtröjor Fotboll, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 63 تاريخ : شنبه 15 مهر 1402 ساعت: 0:16